söndag...

Snälla nån putta mig utanför ett stup. Mår skit just nu :´(  Om nån hör ett hjärtskärande skrik snart så e det nog jag :/ Jag fattar det inte. varförvarförvarförvarförvarförvarför. Varför var jag så in i hlvetes dum? Om det e nån som har få hjärnceller så e det nog jag :(

Kommentarer
Postat av: Sandy

Snälla jojo! Du vet att du har en avsmittande nedstämdhet, du får nästan mig att börja böla när du skriver sånt! Men kom inte in i du vet vems självmordiska stadium :´(

Postat av: sara

Vad har du gjort nu då? förresten har du särskilt få hjärnceller, tänk på william, niklas, magnus, nathalie, zerin, och jag kan fortsätta i en evighet, man kan ju undra hur de ens kommer ihåg sitt eget namn med så få hjärnceller som de har... så var inte så förtvivlad, tänk om du var som dem?=)

2007-02-25 @ 18:07:40
Postat av: jojo

sandy: aldrig att jag kommer komma till det stadiumet, har redan gjort det en gång för ett par år sen, tänker aldrig göra det igen! :)

sara: Det där me deras hjärnceller, ett enda stort mysterium ^^ Fast niklas borde du inte räkna till resten av gänget, han har hjärnceller kvar, det vet jag :)

2007-02-26 @ 08:56:10
URL: http://www.isprinsessan91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback